trouwfotografie

De dag van de bruiloft is er één die je nooit wilt vergeten. Je bent al snel een jaar bezig met voorbereiden. De locatie uitzoeken, die ene jurk die je alleen jou past, een schitterende maar ook heerlijke trouwtaart en ga zo maar door. Jammer genoeg is alles speciaal voor de ene dag, je zult waarschijnlijk je trouwjurk niet dragen tijdens je wekelijkse boodschappen. De taart is op, en de bloemen zullen ook niet het eeuwige leven hebben.

De herinnering van deze onvergetelijke dag wil je in leven houden door dit op een schitterende wijze op beeld te vangen. De dag zit vol emoties en geweldige momenten. Het gevoel van die momenten is vast te leggen in fotografie. Bladerend door je luxe fotoalbum of kijkend naar de één van de fantastische afdrukken op bijvoorbeeld acrylglas brengt je terug naar die emoties.

Bij Trouwfotografie Saywad krijg je wat anders dan de standaard trouwfotografie, we maken iets extra’s van je trouwreportage.

We komen met twee man sterk waardoor er mogelijkheden ontstaan die met één fotograaf niet lukt. Omdat er twee fotografen aanwezig zijn zal er geen moment gemist worden en kunnen de meest bijzondere momenten vanuit verschillende oogpunten vastgelegd worden.

Bij fotografie is licht misschien wel het belangrijkste element. Zowel binnen als buiten werken we met Broncolor flitsers. Door hier gebruik van te maken kun je zorgen dat het onderwerp viel meer uitspringt dan alleen met natuurlijk licht.

Voor veel mensen is de trouwshoot de eerste fotoshoot waarbij ze model staan. We zijn ons er heel bewust van dat dit niet voor iedereen even makkelijk. Met de nodige dosis humor en empathie zullen we er alles aan doen om het bruidspaar op hun gemak te stellen.

Kom een keer langs in onze studio voor een bakje koffie, we leren elkaar kennen en kunnen gelijk informeren of de verschillende mogelijkheden. In een ontspannen setting proberen we de wensen en ideeën van het bruidspaar goed in kaart te brengen en zullen creatief meedenken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden, we bespreken en lichten dit graag toe.

De dag van de bruiloft beginnen we met een bakje koffie en starten gelijk met fotograferen.

Het bruidspaar staat uiteraard de gehele dag centraal en ondanks het feit dat de fotografen aan het werk zijn zorgen deze ervoor dat de aandacht niet wordt weggetrokken.

Naar de wensen van het bruidspaar zullen we een moment plannen voor specifieke portretten met familie en vrienden. Op een originele en persoonlijke manier die bij het bruidspaar past gaan we specifieke detailfoto’s maken. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de ringen, kleding/schoenen of de aankleding.

Bij Trouwfotografie Saywad krijg je standaard:

 • Dupho/MPN fotograaf incl second shooter
 • Volledige dag fotografie
 • Nabewerking foto’s
 • X-tal digitale foto’s
 • Eindpresentatie foto’s
 • Luxe trouwalbum in x-x formaat met x pagina’s

In overleg zijn er uiteraard meer mogelijkheden die bieden. Denk dan bijvoorbeeld aan het volgende:

 • Op maat trouwalbum
 • Foto’s afgedrukt op plaat
 • Extra digitale foto’s
 • Specifieke locatie shoot een dag later
 • In overleg zijn er tal van mogelijkheden

Maak gerust een afspraak