over fotostudio Say Wad

Fotograaf Jan Edwin Geertsma

Professioneel fotograaf Jan Edwin Geertsma

Say Wad | Professioneel fotograaf Jan Edwin Geertsma is een zwerver. Niet in de negatieve zin van het woord maar vooral in beeld, want dan is hij op zijn gemak. Hij heeft zich gespecialiseerd in het fotograferen van mensen met als hoofdthema’s cultuur en leeftijd. Jan Edwin creëert beelden waarmee je in de ziel kijkt van de mensen die gefotografeerd worden. Zijn beelden vertellen hierdoor persoonlijke verhalen. Zijn missie is om beelden te maken die blijven hangen. Soms in de studio maar meestal op locatie.Jan Edwin Geertsma is teven Brons Master van de MPN.  Neem gerust contact met mij op.

Grafisch vormgever en verhalenverteller

Jan Edwin Geertsma is ook grafisch vormgever en verhalenverteller. De uitdaging van hem ligt in het bedenken en ontwerpen van een visuele identiteit. Je kunt Jan Edwin gerust een logo, huisstijl, affiche, website, campagne, verpakking, brochure, krant of boek laten ontwerpen. Eigenlijk alles waarbij creativiteit en design waarde creëren voor jou, jouw bedrijf of organisatie. Op deze manier vertelt hij jouw en/of jullie verhaal.

Professioneel fotograaf Jan Edwin Geertsma is lid van "Dutch Photographers (Dupho)  Professioneel fotograaf Jan Edwin Geertsma is een Brons Master van Master Photographers Network (MPN)

maak vrijblijvend een afspraak